Αρχική Σελίδα

Qingdao Lanmon Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Qingdao Co., το ΕΠΕ, η παραγωγή και η εξαγωγή Lanmon η βιομηχανική ενισχυμένων των ίνα υάλου πλαστικών προϊόντων περισσότερο από που 10 έτη εμπειρίας, ώριμη διαδικασία σχηματοποίησης χέρι-κολλών, η ποιότητα των προϊόντων μας έχει ελεγχθεί καλά, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και της εύνοιας. Τα προϊόντα είναι εσωτερικό αυτοκινήτων μεγάλων ραγών αυτοκίνητο κοχύλι μηχανήματα κατασκευής και ιατρικό κοχύλι μηχανημάτων Φόρμες τεχνών FRP Έπιπλα FRP.

 

Υπάρχον προσωπικό επιχείρησης 60, του οποίου πέντε ήταν ανώτεροι τεχνικοί, τεχνικοί διαδικασίας και 10. Ο αυστηρός έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων, πέρασε την ακριβή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001.

·

Αποστολή: Εκτενής χρήση της τεχνολογίας σύνθετων υλικών για να ανοίξει μια νέα περιοχή στις υλικές εφαρμογές

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2006, η Co. γεννητριών αιολικής ενέργειας Qingdao Bofeng, ΕΠΕ καθιερώθηκε, και η τεχνική ομάδα Ε&Α καθιερώθηκε για να μπεί στη μικρού και μεσαίου μεγέθους αγορά γεννητριών αιολικής ενέργειας.

Το 2008, δύο τμήματα προγράμματος καθιερώθηκαν, δηλαδή, νέα ενέργεια βασισμένη στο σύνθετο ανεμιστήρων και ίνας υάλου βασισμένο στη λεπίδα. Αναπτύσσονται ανεξάρτητα.
Το 2012, καθιερώσαμε μια συνεταιριστική σχέση με τη αιολική ενέργεια Datang.
Το 2013, η επιχείρηση πέρασε το σύστημα προμηθευτών CRRC επιτυχώς, και η διαδικασία παραγωγής ίνας υάλου της επιχείρησής μας από την κόλλα χεριών, κοπή, σύνδεση, αξιολόγηση της ζωγραφικής ψεκασμού ανταποκρίθηκε εντελώς στα πρότυπα. Ο ανεφοδιασμός του σύνθετα εσωτερικού και κοχύλι φίμπεργκλας για τα οχήματα μεγάλων ραγών έχει αρχίσει.
Το 2014, μικρομεσαίες επιχειρήσεις Qingdao ειδικευμένοι στις επιχειρήσεις αναγνώρισης νέας τεχνολογίας, εθνικές επιχειρήσεις και πειραματικές μονάδες πνευματικής ιδιοκτησίας οργάνων, καθαρότερες επιχειρήσεις επίδειξης παραγωγής Qingdao
Το 2015, περάσαμε επιτυχώς το σύστημα προμηθευτών της Co. τροχιοδρομικών γραμμών της Κίνας, ΕΠΕ και αρχίσαμε να παρέχουμε τα εξαρτήματα κοχυλιών λεωφορείων.
Κερδίζοντας την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας το 2017
Το 2017, η βιομηχανική Co. Qingdao Lanmon, ΕΠΕ καθιερώθηκε για να εξυπηρετήσει καλύτερα την αγορά των υλικών φίμπεργκλας.

Κίνα Qingdao Lanmon Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Qingdao Lanmon Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Qingdao Lanmon Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Lanmon

Αριθμός Υπαλλήλων : 70-~95

Ετήσιες πωλήσεις : 8500000-9200000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Lanmon Industry Co., Ltd Πιστοποιήσεις